„Комсомольская Правда” разкри подробности около нюйоркската сватба на официалния представител на Министерството на външните работи на Русия Мария Захарова. Руското издание се свърза с фотографа Николай Комисаров, който през 2005 година е заснел сватбената церемония. Той разказа пикантни подробности около най-важния ден в живота на русокосата хубавица, съобщава tvzvezda.ru.
„Тогава често снимах събития на руското консулство, където работеше Мария, сигурно затова ме е поканила. Церемонията беше скромна, а програмата – стандартна: регистриране на брака в консулството, разходка сред забележителностите на града и т.н.”, разказва фотографът.

По думите му, по време на сватбата Захарова е запазила самообладание и се е включвала активно в работата му с различни предложения.


 
Николай Комисаров разкри още, че на церемонията е имало с една бутилка шампанско, която е била счупена при връчването на брачното свидетелство.„На церемонията нямаше и капка алкохол. След фотосесията те тръгнаха за ресторанта без мен и какво се е случило там, разбира се, не зная”, добавя той. 

Превод: БЛИЦ