Изчезналата дъщеря на младоженци от Тексас, които са убити и захвърлени в гората преди повече от 40 години, беше открита жива. Холи Мари Клоузе била невръстно дете, когато родителите ѝ Харолд Дийн Клоузе и Тина Гейл Клоузе изчезнали в края на 1980 година, докато се местели от Флорида в Тексас.

21-годишният Харолд и 17-годишната Тина били намерени мъртви в гориста местност в района на Хюстън на 12 януари 1981 г. Тяхната самоличност, обаче, била неизвестна до миналата година, когато ДНК тест ги свързал с техни роднини в Кентъки, съобщава „Дейли Мейл“.

Дъщерята на двойката – Холи, не била намерена с техните останки, което навело разследващите на мисълта, че тя можело да е още живи. Детективи, проследяващи родословни дървета, я открили – като 42-годишна майка на пет деца, в Оклахома.

Не е ясно какво се е случило с нея, след като родителите ѝ били убити и преди да бъде идентифицирана като тяхното изчезнало дете. Очаква се полицията да проведе пресконференция и да разкрие повече детайли около случая.

Представяме ти 1500 лв. онлайн казино Бонус на efbet.com
 

Униформените се появили на работното място на Холи в Оклахома в деня, когато баща ѝ Харолд трябвало да навърши 63 години. Тя се е свързала със своите биологични роднини и се надява скоро да се срещне с тях лично.

Превод и редакция: БЛИЦ