Млад мъж заряза партньорката си, след като роди второто му дете. Причината е шокираща - авантюра с нейната майка.

24-годишната Джес Олдридж твърди, че аферата между майка й Джорджина (44) и нейния приятел Райън Шелтън (29) започнала по време на пандемията.

Джес била бременна с момченце, което Райън видял за кратко по време на раждането, преди да прекрати връзката с нея заради афера с бабата на децата.
 Джес каза пред The Sun: „Това е крайно предателство. Очаквате бабата да се влюби в бебето - не в бащата. Тя трябваше да бъде баба на двете ми деца и да ми помага да се грижа за тях, но вместо това тя ме прецака и ми взе гаджето".

Само няколко седмици след като семейството се премести заедно в Глостършир миналата година, бабата на 6 деца започнала да се закача с продавача на автомобилни части, докато дъщеря й била в напреднала бременност.

Докато живеела с майка си, Джес се надявала, че тя ще й помогне в грижите за 2-г. й дъщеря. Вместо това обаче родилката забелязала флирта между партньора й и майка й и наблюдавала как "се шегуват в кухнята всяка вечер", докато пият ром Bacardi.

Когато попитала майка си и партньора си относно първоначалните й подозрения, те категорично отрекли.
 

Джес родила бебето Рубен в кралската болница в Глостършир на 28 януари, но след като се срещнал с новия си син за по-малко от час, Шелтън прекратил 3-годишната им връзка чрез смс.

Едва след като два дни по-късно се сблъскали отново, те признали за аферата.

Безсрамната й майка й казала: „Не можем да контролираме в кого се влюбваме“.

Двойката вече потвърди, че има връзка във Facebook. Новата майка също твърди, че нито майка й, нито г-н Шелтън са й се извинили.

Превод: БЛИЦ