Съпругата на рапъра Кание Уест реагира, след като музикантът разкри, че иска да влиза в порноиндустрията. И тя му е бясна!

Изпълнителят ще работи с продуцента Майк Моз и търси да наеме художествен директор, предаде TMZ.

Въпреки че феновете знаят много малко за предстоящото му студио, изданието съобщава, че рапърът ще започне „по-широко подразделение за развлечения за възрастни“ с неговата марка Yeezy.

Междувременно стана ясно, че Бианка Ченсори не е много доволна от последната идея на Кание. Австралийката се притеснява, че той ще иска тя да участва в някои от филмите му за възрастни, каза източник пред InTouch.

„Тя се притеснява много и с право. Кание я облича и я развежда насам-натам като порнозвезда и сега тя знае защо“, каза източникът. Според него това може да прелее чашата ѝ и тя да сложи край на брака си. Ченсори и Уест се ожениха през декември 2022 много малко след финализирането на брака на рапъра с риалити звездата Ким Кардашиян.

„Бианка беше съгласна да я разхожда почти гола, сякаш участва в някакво странно модно шоу, защото смяташе, че това може да я превърне в звезда, но да я вкара в порното е извън всякакви граници“, каза още източникът.

Според запознатия Йе иска Бианка да участва в порно филм, за да даде тласък на кариерата ѝ, но супермоделът „не иска да участва в това“. 

„Тя вече придоби известността, от която имаше нужда и приятелите ѝ казват, че трябва да го зареже“, заключи източникът.