Неизвестен нападател наръга с нож студент на около 20 години пред общежитие към Университета на Източен Лондон. Това се е случило снощи, около 21:00 часа, предаде Evening Standard.
Свидетели разказват, че охранителите на общежитието са дошли след атаката и са оказали първа помощ на ранения преди пристигането на спешните екипи. Раните му не са животозастрашаващи.
 

Атаката е станала точно пред главния вход на общежитието, което се намира близо до летище "Лондон Сити". Студентите, живеещи там, са получили нареждания да не напускат сградата.
 
Дузина от тях са останали заключени в спортния център, който се намира наблизо. През това време няколко полицейски коли са обградили района в търсене на нападателя, който все още не е намерен.
 
Разследването по случая продължава.
 
Млада жена се бори за живота си след брутална атака, станала късно снощи насред улица в Източен Лондон. 29-годишната жена е била прободена с нож множество пъти от неизвестен до момента извършител, съобщи още Evening Standard.
 
Спешните екипи са били извикани на Krithia Road в Dagenham около 22:30 ч. в понеделник след като случайни минувачи открили жената в безсъзнание насред улицата. Тя била с множество прободни рани, вследствие на което е изгубила и много кръв.
 
Медиците са я откарали към болница в Източен Лондон в критично състояние, което до момента остава непроменено.
 
Все още няма арестувани, нито заподозрени по случая.

Източник: Новини Лондон