Докато продължават залозите за името на новия кралски престолонаследник, което пък и е на път да забърка страшен скандал в кралското семейство (вижте във видеото по-долу), репортерът от британското издание Evening Standard - Кейт Проктър, разкри хитростта, която Кейт Мидълтън прилага при всяка своя бременност.

"Конспирацията" се отнася за прическата на херцогинята на Кеймбридж.

Според Кейт Проктър съпругата на принц Уилям всеки път сменя прическата си, когато забременее. Целта е да отвлече вниманието на журналистите и фотографите, за да не се разбере новината за бременността ѝ, докато кралското семейство официално не я съобщи.

Британският репортер "разконспирира" херцогинята в профила си в "Туитър".


 


Последният път, когато Кейт промени визията си, беше в началото на юли.

Тя се появи на мач на Анди Мъри с коса, дълга до раменете и навита на небрежни падащи масури.

Точно два месеца по-късно кралското семейство съобщи, че ще се увеличи с още един член.

Кейт Мидълтън
Кейт МидълтънИзточник: Getty Images/Guliver

През август 2014 г. зорките погледи на по-наблюдателните забелязаха, че херцогинята отиде на събитие в Лондон с небоядисани бели коси. Месец по-късно научихме, че тя е бременна с принцеса Шарлот.

Източник: Getty Images/Guliver

Последното доказателство за теорията на Кейт Проктър е визията на херцогинята в края на 2012 г., когато очакваше първородния си син - принц Джордж. Тя подкъси бретона си, а на 2 декември разбрахме, че е бременна.

Кейт Мидълтън
Кейт МидълтънИзточник: Getty Images/Guliver

Дали теорията на Кейт Проктър е конспирация или просто съвпадение, бихме могли да разберем при евентуална четвърта бременност на Кейт.Източник: vesti.bg