Учителка по природни науки съблазни 14-годишен тийнейджър с марихуана. 26-годишната Стефани Петерсън и момчето пушели заедно по тъмна доба, а след това се отдавали на интимни ласки.
Пред следствието ученикът разказал, че отношенията му с даскалицата започнали през ноември 2017 година, след като последната започнала да му изпраща свои голи снимки, съобщава New York Post.

Учителката от средното училище в Ню Смирна Бийч, щата Флорида, идвала с колата си до дома на непълнолетния си любовник в 11 часа вечерта, карала го в любовното си гнезденце, давала му да пуши марихуана, след което се отдавали на интимни ласки. В 2 часа през нощта тя връщала момчето обратно в дома му.Учителката забранила на младия си любовник да издава отношенията им.

„Казваше, че може да изпаднем в голяма беля, ако някой разбере за нас”, разказва 14-годишната жертва.
 
С течение на времето родителите на младежа забелязали, че оценките му започнали да се влошават. Момчето дори се оплакало на Стефани, че е влошило успеха си с надеждата тя да намери някакъв изход.


 
3 месеца след началото на връзката им тийнейджърът се уморил да лъже и признал на родителите си истината за лошите оценки. Те сигнализирали в полицията.

Преподавателката е уволнена ден след признанията на 14-годишния младеж.  

Петерсън е арестувана. Наложена й е гаранция в размер на 25 000 долара.

Превод: БЛИЦ