Британската медия Daily Star публикува разказ на очевидец на първото секс парти с роботи в Лондон. Той разказва с подробности за странното изживяване. Вижте цялата му история: 


"Валеше силен дъжд в северен Лондон, когато приятелката ми забеляза синя неонова светлина в далечината. Отидохме и почукахме на врата, но никой не ни отвори. 

Бутнахме вратата и зад нея ни посрещна жена с обръсната глава, след което я попитах: "Това ли е секс партито с роботи?". Тя даде положителен отговор и ни показа в каква посока да тръгнем, за да изживеем една от най-необикновените нощи в живота си. 

Бяха ми казали, че ежедневното облекло е забранено, затова бях сложил кожен панталон, светлоотразителна жилетка и очила, които светят в тъмното. 

Едрогърди и много татуирани мъже в кожа ме посрещат, за да сканират билетите ни и да проверят дали облеклото ни е в съответствие с дрес кода "sex tech".

Те ни насочиха към каюти, където по стените пишеше стриктните правила, които включваха пълно забраняване на мастурбацията. 

Друг ми каза, че това "не е просто секс парти, а е техно секс парти", докато още един мъж настояваше да няма кръв и игли. 

Диджеят седеше зад висок пулт и пускаше толкова тежка техно музика, че беше невъзможно да проведеш разговор. Ако двама непознати решат, че искат да спят заедно, няма как да си разменят каквито и да е било реплики. Пияни двойки се отправяха към ъглите на клуба и започваха да си вършат работата без да им пука особено от околните.

Организаторите на партито явно са искали гостите да бъдат тясно свързани с "техно забавлението" и затова са сложили този дрес код.

Основната атракция на събитието бе секс куклата на гиганта по роботика RealDoll, който през последните години работи върху създаването на секс робот, който да флиртува с истински хора. Куклата лежеше на диван в стаята за игри, а хората не спираха да я пипат и да й въртят главата. Позицията на извитото й тяло и даваше възможност на посетителите да избират сами позата за секс. 

Изскачащите от блузата гърди на робота радваха минаващите покрай, докато не бе вдигната и занесена в съседната стая зад затворени врати. Приятелката ми и аз отидохме в съседната стая, където видяхме мъж, облечен в латексов костюм да си пали цигара. Но може би най-шокиращото беше в следващата стая. Мъж, на име Джо, асистираше на куклата да се изправи и докато тя говореше, той седна до нея и хвана ръката й. Това накара всички в стаята да повдигнат вежди от изненада, беше странно дори за секс парти. 

Електрическата секс играчка мърдаше и говореше, разбира се, контролирана от мъжа до нея. Можех да се закълна, че беше толкова щастлива, колкото и мъжът. Има секс кукли, на които се редят жени на опашка, за да правят едно и също нещо. Няколко двойки се затвориха в съседната стая. Ние с приятелката ми никога не сме си падали по оргиите и се оттеглихме в стаята за релакс."

Производители твърдят, че 2020-та година ще даде началото на една нова ера, в която ще доминират роботите. Превод и редакция: БЛИЦ