40-годишната риалити тв звезда Ким Кардашиян за първи път проговори за развода си с рапъра Кание Уест. Моделката разкри, че вярва, че нейният бивш любим е достоен за някоя по-добра от нея. Тя направи това изявление в предпоследния епизод на шоуто на семейство Кардашиян.

Ким, която изглеждаше спокойна след развода, се разкри и избухна в сълзи в разговор със сестрите си. Тя поясни, че всъщност й е много трудно да говори за случилото се в двойката и всичко, което иска, е да се заключи в една стая и никога да не излиза от нея.

"Чувствам се като провал. Това е третият ми брак. Да, чувствам се като провал", поясни Ким и започна да ридае.

Тя добави, че се смята за недостатъчно добра съпруга и пожелава на Уест късмет, както и нова любов. В разговор със сестрите си тя добави, че й е трудно да издържа съпруга си, който ежегодно се премества в друг щат. Кардашиян добави, че не е готова за такова пътуване.

"Той е прекрасен баща, свърши невероятна работа. Мисля, че заслужава съпруга, която ще подкрепя всяка негова стъпка, ще го следва навсякъде и ще се премести с него и да живее в Уайоминг в ранчо", каза моделът.

Припомняме, че Кание Уест и Ким Кардашиян обявиха развода си през февруари 2021 г. Бракът на двойката продължи седем години. Веднага след раздялата рапърът обяви, че е готов за нова връзка. Уест отбеляза, че новата му любима трябва непременно да споделя творческите му интереси.