Дългоочакваната среща между приятелката на принц Хари, актрисата Мегън Маркъл, и кралица Елизабет II най-накрая се състоя, съобщава Us Weekly. Актрисата бе представена на нейно величество в качеството на невеста на принца, от което може да се направи извод, че официалният годеж вече чука на вратата.

По информация на Us Weekly, Мегън Маркъл и Елизабет IIса се срещнали на 3 септември в замъка Балморал. Източник, близък до принц Хари, твърди, че актрисата се е харесала на кралицата. "Всичко мина добре. Без съмнение, това бе първата от много срещи. Мегън прекрасно се вписва в семейството, разликата в потеклото няма значение", твърди той.  

След срещата с кралицата Хари и Мегън са отпътували при принц Чарлз. Освен това, актрисата вече е била представена на херцога и херцогинята на Кембридж (Уилям и Кейт). Същият източник твърди, че Мегън прекрасно се разбира с принц Чарлз и Камила, с които вече се е срещала няколко пъти.   

Трябва да се отбележи, че Маркъл бе представена на кралското семейство доста по-бързо от Кейт Мидълтън. Меган има отношения с Хари малко повече от година, докато Кейт чака да се запознае с кралицата цели пет години.  Превод и редакция: БЛИЦ