36-годишна майка на две деца от Минесота, САЩ, преобърна живота на напълно непознато болно момче, с което се запознала в бара и изобщо не съжалява за постъпката си. 

След като се запознала с младия мъж, Кристин Дей забелязала, че на ръката си има порт за диализа. Двамата се заговорили и непознатият признал, че от 2 години е болен. Бъбреците му отказвали, а чакащите за трансплантация били прекалено много. Няколко часа след запознанството им в ума на Кристин се зародила много благородна и рискована идея. Тя решила да се лиши от бъбрека си, за да спаси живота на новия си приятел, съобщава „Дейли мейл”.


 
„Това беше направо откачено. Стояхме си в бара. Именно така се случи всичко. Оказвахме се на точното място в точното време”, разказва Кристин.
 
36-годишната жена решила първо да си направи всички тестове за съвместимост, а след това да сподели щурата си идея с новия си приятел. Когато всички изследвания приключили, Кристин разкрила пред него какво е замислила. Младежът бил като шокиран. Той й напомнил, че има семейство, за което да се грижи, но сърцето на младата майка не й давало да постъпи по друг начин.
 
"Честно казано, не се страхувах от операцията. Чувствах се добре информирана и бях уверена в решението си”, казва още тя.

Половин година след първата им среща двамата се озовали в болницата, където им направили решаващите операции.Животът на младото момче бил спасен.Първата седмица след хирургичната интервенция Кристин сериозно се помъчила, но не крие, че е много доволна от решението, което е взела.„Щастлива съм, че с него всичко е наред. Той си върна живота. И това е доста готина сделка”, споделя Дей.

Превод: БЛИЦ