Нейното име е Камил Готлиб, на 19 години, и вече има близо 30 хил. последователи в Инстаграм. Това, което я прави още по-интересна освен красотата й, е, че тя е внучката на невероятната актриса, а по-късно принцеса на Монако - Грейс Кели.

Не малко хора казват, че в рода на Грейс Кели се раждат само красиви хора, а Камил е определено доказателство за това.

19-годишната красавица скоро публикува нова снимка в Инстаграм. Със своите червени и плътни устни, сини очи и лек грим много от потребителите отбелязаха в коментарите, че тя прилича много на своята прочута баба.Източник: @camillerosegottlieb/instagram

На снимката Камил е с цигара, нещо, което пък предизвика и някои негативни коментари.

Грейс Кели през 1955 г.
Грейс Кели през 1955 г. Източник: Getty Images/Guliver

"Красива млада дама, но това нещо в устата й е отвратително", пише потребител.

Красивото момиче е най-малкото дете на принцеса Стефани, най-малката дъщеря на Грейс Кели и принц Рение III, която е родена през 1965 г.

Бащата на Камил не е официално вписан в родилния акт, но се смята, че той се казва Жан-Реймон Готлиб, чиято фамилия носи момичето. Жан е бил част от охраната на Стефани.

Най-малката дъщеря на Грейс Кели и принц Рение дълги години успяваше да бъде редовно из страниците на таблоидите, благодарение на скандалните си любовни връзки. Затова децата й са настрана от светлините на прожекторите.

 

 

  

Стефани има още две деца, но от друг баща  - Луи и Паулин.

Луи не е сред най-активните в социалната мрежа, но същото не може да се каже за Паулин, която също като своята малка сестра притежава чар.

Източник: Vesti.bg.