Лекарите посъветваха млада жена от Великобритания да прекрати бременността си заради заболяване, но тя не се вслуша в думите им и роди здрави близнаци, съобщава The Mirror.

Хана Морис и съпругът и Марк Кинг очаквали появата на бебетата си в началото на януари 2016-а. В третия месец от бременността бъдещата майка си направила всички необходими изследвания, в хода на които станало ясно, че има чревна инфекция, която, по думите на Хана, лекарите така и не излекували докрай. 

Всички предлагаха на Бетан да направи аборт заради страшна диагноза, но... (СНИМКИ/ВИДЕО)

Месец по-късно на 27-годишната британка й изтекли водите. Мъжът й бързо я закарал в болницата, където станало ясно, че има преждевременно разкъсване на околоплодните обвивки. Първото такова разкъсване е станало в 4-ия месец от бременността й, а второто - преди около 3 седмици. Това позволило излагането на двата плода на всякакви инфекции. Лекарите съобщили на Хана, че вероятността да роди децата си живи е равна на нула.

"Лекарите ни изказаха съболезнованията си и предупредиха, че не могат да ми помогнат по никакъв начин", спомня си тя. Медиците заключили, че единственото разумно решение в случая на г-жа Кинг е бременността да бъде прекъсната. 

"Не зная защо, но по някаква причина не исках да го правя. Вътрешното чувство ми подсказваше, че не трябва да се вслушвам в думите на лекарите", обяснява жената. И казах, че ако ми е писано да загубя бебетата, това ще стане по естествен път. Природата сама се разпорежда", казва още Хана. 

Чудо! Жена роди от трансплантираната матка на майка си

Британката казва още, че лекарите не й дали никакви съвети, затова и се наложило двамата със съпруга си самостоятелно да проучат всички аспекти на бременността с подобна диагноза. В интернет младата жена намерила група, в която намерила подкрепа и върнала увереността си. Тя била категорична, че няма да се откаже от бебетата. А след два дни резултатите от новите й изследвания показали, че децата са здрави и тя разбрала, че е взела правилното решение. 

Джанет и съпругът й отидоха на видеозон и чуха нещо плашещо, което преобърна живота им! 35 години по-късно... (СНИМКИ)

Въпреки опасенията на лекарите, раждането минало успешно. С цезарово сечение на бял свят се появили Джордж и Алфи.

Британка забременя чрез ин витро след 8 години неуспешни опити! Когато отиде на видеозон, остана като шокирана, защото узна, че... (СНИМКИ)Едното бебенце било с понижен имунитет, другото - с порок на сърцето, но две години след раждането близнаците не страдат от никакви заболявания. 

Превод: БЛИЦ