Когато 23-годишната Александра Кинова и съпругът й Антонин узнали, че съвсем скоро семейството им ще се увеличи с още един член, изпаднали във възторг. Двойката от чешкия град Миловице вече имала едно детенце.

Радостта им била огромна, когато лекарят им казал, че Александра чака близнаци, защото мечтата им да имат три деца била на път да се сбъдне. 

Мислите си, че всички бебета изглеждат като малки сладки котенца? Тези СНИМКИ ще преобърнат тотално представите ви за новородените!

Малко по-късно обаче Александра и Антонин отишли при друг лекар, който им съобщил новина, за която определено не били готови.

Млада майка на две деца взриви мрежата с рисунките си! Със сигурност и ти ще се разпознаеш в някоя от тях

Първоначално докторът смятал, че тя чака близнаци, но после се поправил и й обяснил, че всъщност бебетата няма да са две, а три.

Но коремът на 23-годишната жена не спирал да расте. При поредния преглед на ултразвук цялата истина лъснала на цял свят. Каква шокираща новина са съобщили лекарите на младата Александра и защо чутото я е накарало да започне да плаче, можете да разберете в jenata.blitz.bg.