30-годишната Линдзи Вокс в продължение на седем години е била изложена на издевателства от страна на своята партньорка Беки Райд, преди да бъде убита, пише Мирър. Публикуваната от таблоида показва как се е променила девойката само за една година за година издевателства и глад.
Линдзи Вокс била убита от любовницата си Беки и майка й Джилиън през май миналата година. Полицаите твърдят, че девойката просто не можело да бъде разпозната: лицето й било така разплуто от ударите, че приличала на Човека-слон. Но и на снимка, публикувана няколко месеца до смъртта й, Линдзи била абсолютно неузнаваема: заради постоянния глад тя тежала всичко на всичко 45 килограма.


Въпреки всичко в продължение на цели седем години Линдзи защитавала своята другарка и не давала показания срещу нея, въпреки молбите от семейство и приятели. В деня на смъртта на момичето съседи я видели да куца в дъжда цялата в кръв, но и тогава не пожелала да повикат помощ. Същата нощ тя била пребита до смърт. В момента нейните убийци са задържани, делото трябва да започне в идните дни.

Превод: БЛИЦ