С напускането си на кралския двор, принц Хари и Меган Маркъл избраха да вървят по своя собствен път, далеч от Великобритания. Засега той не е съвсем ясно начертан, но имаме представа за няколко разклонения по него - благотворителна дейност, грижа за менталното здраве и шоубизнес, пише novini.london.

Липсата на ясно затвърдена посока обаче води и до редица предположения накъде точно ще се отправят херцогът и херцогинята на Съсекс в близко, но и в малко по-далечно бъдеще. Едно от тях идва от една писателка и тв коментатор.

Лейди Колин Кембъл е автор на няколко биографични книги за членове на кралския двор - принцеса Даяна, принц Чарлз, Кралицата Майка, както и за брака на кралица Елизабет Втора и принц Филип.

А сега вниманието й попада върху новото поколение в кралския двор, сред които със сигурност се открояват Хари и Меган. Именно на тях е посветена и най-новата й книга, която се очаква да излезе до дни - Meghan and Harry: The Real Story.

Пред MailOnline Лейди Кембъл заявява, че е наясно с политическите амбиции на херцогинята на Съсекс и знае, че един ден ще се кандидатира за президент.

"Смятам, че всичко, което тя прави - напускането на кралското семейство и връщането обратно в Калифорния, е част от нейния план, и тя взима и Хари със себе си", твърди писателката.

Решението за Мегзит е било еднолично взето от Меган, смята още Кембъл, като е на мнение, че е пропиляла най-невероятната си възможност, напускайки кралския двор. Но всички, както и тя самата, са били наясно, че това не е нейното място, предава Tatler.

След първоначалната еуфория от новия живот на кралска особа, Маркъл бързо е разбрала, че няма да успее да се приспособи към него. А дали бъдеще в политическия свят е това, което търси и иска, само времето ще покаже.

Припомняме, че Колин Кембъл направи много скандални разкрития за кралското семейство пред "Дайли стар".

Тя разкри, че когато Меган и Хари са започнали отношенията си, роднините му са били твърдо против тази връзка да се развие. Изненадващото е, че именно кралицата е била тази, която е видяла Меган като глътка свеж въздух.