Американската певица Кристина Агилера определено знае как да привлича внимание. Поп певицата качи свои голи снимки в социалната мрежа Инстаграм, като предизвика вълна от публикации из медиите, пише сп. People.

Феновете на певицата пък също останаха доста изненадани от снимките на Агилера.

Супер секси снимките на певицата са събрали вече над 279 хил. харесвания и десетки коментари.

"Просто обикновена вана, нали Кристина", шегува се един от потребители в коментарите. 

Други споделиха, че 37-годишната майка изглежда повече от невероятно на кадрите.


 

Имаше и такива, които не скриха, че носителката на 6 награди "Грами" изглежда добре, но изразиха и недоволството си, че тя няма нужда от подобен тип разголени снимки в социалните мрежи.

Талантливата певица не за първи път се показва гола.

През 2002 г. тя се снима за американското издание на мъжкото списание Maxim.

Броят тогава държа дълги години рекорда за най-продавана корица.

През 2013 г. Xtina се появи на корицата му за трети път, но тогава бе значително променена, с улегнал имидж и с облекло.

Феновете на певицата продължават обаче да очакват новия албум на Агилера.

Последният й такъв (Lotus) бе издаден през 2012 г. Малко по-късно тя сподели, че вече работи по шести пореден.

Според някои американски таблоиди, Агилера отново ще смени музикалното си звучене с предстоящия албум. Този път тя ще заложи на RnB звучене. Албумът се очакваше да бъде на пазара в края на 2017 г., както самата певица бе обещала, но това така и не се случи.

Много от почитателите на Кристина я критикуват именно за това, че тя не контактува с феновете си и не дава повече детайли относно предстоящата нова музика.

 

Не един път обаче Агилера е споделяла в интервюта, че обича да минава време между албумите, а не просто да ги издава "като пуканки".

Въпреки всичко, новата музика се очаква по-късно тази година (2018).

Последната голяма телевизионна изява на певицата бе на 25 януари, когато бе специален гост на популярното забавно предаване Lip Sync Battle. 

Целият брой на предаването бе посветен на Кристина, а в него различни артисти, в нейно присъствие, ще пеят най-големите й хитове през годините на плейбек.

Източник: Vesti.bg.