Извънземни прелетяха над Лондон, съобщава esoreiter.ru. Вероятно те са от планетата Нибиру, която се очакваше на 23-ти да се приближи до Земята и да предизвика апокалипсис.

На всеки 3600 години мистериозната планета се приближава до нашата. Прогнозата, че това ще се случи тези дни, се оказа погрешна. Вместо нея, над Лондон обаче се появиха НЛО-та.

Стивън Катринг, който успял да ги снима, споделя, че когато видял светлините, си помислил, че Нибиру се приближава до Земята.

"Живея в северозападната част на Лондон. Около два часа сутринта излязох да пуша на балкона и изведнъж забелязах кацането на НЛО над земята. Беше просто невероятно, никога не съм виждал такова нещо в живота ми. За си призная, когато видях пулсираща светлина, най-напред си помислих, че това е Нибиру и ние всички ще умрем. Не е чудно, че преди дни бяхме уплашени от тази загадъчна планета и края на света, който се предполага, че ще донесе. Но в небето имаше втора лъчиста топка и стана ясно, че това е само НЛО. Макар че може би те бяха извънземни от Нибиру, които се страхуват", казва Катринг.Превод и редакция: БЛИЦ