81-годишната Ирис Джоунс шокира цяла Великобритания с откритото си признание за връзката си с млад египтянин. След няколко месеца запознанства двамата се ожениха и имаха тържествен обяд в KFC. 

Сега съпругът Ахмед би искал да я запознае със семейството си, но засега булката отказва да се присъедини към него.

Британската пенсионерка беше поканена на популярно сутрешно предаване и оттогава нейната история запълва страниците на вестниците. Пъргавата пенсионерка успя да привлече вниманието с пиперливите си изказвания. 
В първата любовна нощ тя каза, че лубрикант е достатъчен за влюбените. 

„Едвам можех да ходя на следващия ден, беше все едно да яздя кон цял ден“, добави тя и нито модераторите, нито зрителите в студиото можеха да спрат да се кикотят.

Но Ахмед не хареса безкрайния залп от двусмислени намеци и каза на модераторите: „Аз съм мъж, няма играчка! Това също не е игра. Не ме интересуват парите или гражданството. Имам собствени пари и съм толкова доволен, колкото съм. "

Двойката за пореден път коментира връзката си чрез уеб камера. По време на кратко видео двамата разговаряха за сключване на брак заедно в Египет. 

И двамата подписаха официалния документ, но без церемония. Празникът също беше скромен. Те отидоха в местния KFC, където поръчаха любимата си храна, която пиеха с кола.В предаването възрастната дама говори открито и за враждебните отношения на семейството си с новия си приятел. 

„Те отказват да говорят с мен. Когато се върна в Англия, искам да чуя право в очите им какъв е техният проблем “, добавя той. 

Въпреки враждебността на членовете на семейството и двамата съпрузи остават влюбени. 

В края на предаването Ирис призова британския премиер Борис Джонсън да позволи на Ахмед да влезе във Великобритания, тъй като той ще „помогне на британската икономика“.

Двойката не се е срещнала в слънчев курорт, както можеше да се очаква, но в Интернет. Самият Мохамед Ахмед Ибрихам казва, че е доволен от връзката. 

„Когато я срещнах за първи път, бях много нервен. Но в момента, в който я погледнах в очите, разбрах, че тя е права. Наистина съм щастлив ", добавя Ахмед. 

Превод БЛИЦ