Американската поп певица Мадона отмени осми поред концерт, който трябваше да се проведе на 19 януари в Лисабон. Певицата се извини на феновете, но постъпката й предизвика смесена реакция от потребителите на социалните мрежи.
Притежателите на билети бяха уведомени, че изпълнението няма да се състои, приблизително 45 минути преди концерта. В същото време The Independent, позовавайки се на екипа на певеца, съобщава, че известието е дошло два часа и половина преди събитието.

"Благодаря ти, Лисабон! Съжалявам, че се наложи да отменя концерта, но трябва да се вслушам в тялото си и да почивам", написа Мадона в Instagram.
 

Преди това, по време на един от концертите, Мадона разказа на феновете за контузия на колянната става и разкъсан лигамент. Видеоклип, публикуван в социалната мрежа, показва как певицата се подготвя за концерт: на колената са й поставени превръзки. Към записа са прибавени думите: "Ето така Madame X, която има травми, се разгрява преди концерта. Много внимателно!"

 

По-рано поп дивата сподели видео, в което се потопява в ледена баня. Според думите на певицата, подобни процедури й помагат да се справи с непоносимите болки.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Where’d The Love Go? ...................Ice Bath after Party Game! #madamextheatre #icebath @ahla_malik @jeanmichelete

Публикация, споделена от Madonna (@madonna) на


За първи път поради контузия на коляното Мадона отмени изпълнение през октомври. И два месеца по-късно, поради здравословното си състояние, тя беше принудена да отмени отново цели три концерта. В същото време точна диагноза на състоянието, което не позволява на поп кралицата да живее спокойно, все още не е поставена.

Превод и редакция: БЛИЦ