Технически магнат и баща на четири деца е обвинен от две от служителките си в организиране на бизнес срещи, които се провеждат в джакузита и хотелски стаи. 51-годишният Лорънс Джоунс има компания на стойност 700 милиона паунда и бе сред гостите на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл през 2018 година. 

Лорънс е търсил притеснителна близост със служителките си, най-често с младите момичета, които работят на рецепция, пише The Financial Times. 


Служителките му твърдят, че той ги е прегръщал, гъделичкал, хващал ги е за кръста и задните части. 

Една от работничките му, която е навършила 20 години при постъпването си на работа при него, разказва как Джоунс я е завел в магазин за възрастни, забил е секс играчка в лицето й и я е попитал иска ли да й подари секс люлка и бельо. 

Друга разказва как я е полял с вода и я е попитал палаво дали я подмокря. 

Наскоро Джоунс влезе в списък на 250-те най-богати британци, а UKFast го отличи компанията му с награда за едно от най-добрите места за работа във Великобритания. 

Бивш работник на Джоунс го нарича пък "женомразец" и сподели, че "той би насърчавал хората да седнат на коляното му или да се гушкат до него". 

Една от предполагаемите жертви на бизнесмена твърди, че е била насилена от Джоунс в луксозна швейцарска хижа на сър Ричард.

Друг разказва, че на едно от фирмените коледни партита е имало купички с презервативи навсякъде. 

Джоунс категорично отхвърля всички обвинения за неуважително поведение и добавя, че се чувства "наранен и сринат". 

Превод: БЛИЦ