Тайландецът Сопмпон Сингита отишъл да бяга с махмурлук и паднал в гъста кал. Видео със спасението на мъжа пусна порталът Newsflare.

Инцидентът се случи в провинция Чонбури в източната част на страната на 17 октомври около пет сутринта местно време. 32-годишният Спинит и 35-годишната му приятелка, Сонка Камзанг, пили половин бутилка алкохол предишната вечер и решили да излязат на сутринта.

Те се втурнали по кея, когато Сингита се препънал, паднал от височина от пет метра в пясъка, смесен с кал и се забил в нея. Приятелката му трябвало да се обади на спасители и лекари. Спасителите, които пристигнали на мястото, отказали да влязат в калта и извикали шофьор на товарен камион за помощ. Човекът трябвало да успее да издържи на течението.

След спасяването, Синита казал на лекарите, че се чувства добре и отказал да бъде хоспитализиран. Той обяснил, че по време на бягането се е опитал да пуши, и затова се е препънал.

Неговият приятел Камсън призна, че не са били напълно трезви, когато отишли до кея: "Мислехме, че това е добра идея. Слънцето просто изгря, въздухът беше свеж. Не съм сигурен, че след това ще се върнем отново."

Превод: БЛИЦ