Италианците по време на карантина пяха по балконите, вдигайки настроението на хората около тях, а жителите на московския район Бутово решиха да действат по свой начин, информират световните издания.

Уморени от самоизолация и игнорирайки всички епидемиологични изисквания, няколко десетки души са се събрали в двора на многоетажните сгради и си спретнали „антикоронавирусно парти“.Хората пеели, пиели под звуците на силна музика, някой дори викал „Спрете коронавируса!“. Съдейки по коментарите зад кадър, участващите са възприели положително това събитие.
Люди пели, выпивали под громкую музыку, кто-то даже кричал «Стоп коронавирус!» Судя по закадровым комментариям, люди положительно отнеслись к этому мероприятию.

Источник: https://fishki.net/3299922-zhiteli-moskovskogo-rajona-ustroili-massovuju-vecherinku-protiv-koronavirusa.html © Fishki.net


Но не всички граждани, живеещи в този район, са възприели този „протест“ срещу вируса. Затормозени от шума и пияните вопли, местните жители са извикали екип на полицията.

Както показва практиката по света, всяко масово събиране на хора води до увеличаване на броя на заразените с коронавирусна инфекция, но дано това да не се е случило този път ...