Потребителката на TikTok genevieves.monster наскоро сподели запис на инцидент, който тя все още си спомня с ужас. През 2016 г., когато дъщерята на Женевиев била едва бебе, майка й чула, че любимата й говори с някого. 

Всичко щяло да е наред, само те живеели заедно и никой друг не е бил у дома. Уплашена, жената грабнала телефона и се обадила на момичето. Това, което видяла, я шокирало.
 
@genevieves.monster

Heard my daughter talking to someone so I called her over and asked who, but I didn't notice it until after watching it... Only her and I were home

♬ original sound - Genevieve Mary


Дъщерята изтичала почти веднага и изглеждала напълно нормална. В началото Женевиев се успокоила, но не за дълго. Гледайки видеото, тя осъзнала, че кадрите са по-скоро като фрагмент от филм на ужасите. Огромният, тъмен силует вървял до дъщеря й, весело излизайки от тъмнината. Какво е било, жената не разбрала дори след пет години, пише The Sun.

Когато Женевиев публикува видеото в профила си в TikTok, то моментално стана вирусно. Само за няколко дни то било гледана от около 2,5 милиона души. В коментарите потребителите не можели да помогнат на майка си с дефиницията на силуета във видеото. Съгласили се, че това е просто поредният призрак. Вярно, не е задължително да е зъл.

"Не всички духове са зли. Ако детето не се страхува, не бива и вие. Децата перфектно усещат негативизма," пише jjre27.

Превод: БЛИЦ