Ели Рей, 37-годишна майка на три деца от Бостън, доскоро беше медицинска сестра. Но й се наложи да смени работата, когато колегите й намериха нейната страница с откровено съдържание в портала OnlyFans. 

Шефката на Ели й напомнила за правилата за поведение и сестрата трябваше да си подаде оставката. Тя обаче не съжалява за нищо, пише Daily Star.Ето как Ели обяснява защо е решила да напусне работата си и да се занимава с еротика.

"Спечелих повече пари с OnlyFans, отколкото в болницата. А работих като медицинска сестра само, защото ми хареса. Но веднага щом ме нарекоха „момичето от  OnlyFans“, нямаше къде да се оттегля," казва Ели Рей.Първоначално момичето било притеснено, но бързо разбрало, че уволнението й е от полза. Тя не само завинаги забравила за изтощителните 14-часови смени, но станала много по-богата. Сега всеки месец Ели получава средно 75 хиляди долара от абонати, които са готови да платят за нейните горещи снимки и видеоклипове.Съпругът на Ели я подкрепя с думи и дела: двойката често записва съвместни порно клипове. В секса двойката също стана много по -смела, всеки път експериментирайки помежду си в леглото.
Въпреки че Ели обича новата си работа, тя не иска да я превърне в рутина. 

Превод: БЛИЦ