Известната 45-годишна руска балерина Анастасия Волочкова е прекарала прекрасна почивка от три седмици в Гърция.

Актрисата постоянно споделя със своите 1,2 млн. последователи снимки от СПА хотели и плажове, като избира изрязани бански костюми за пикантните снимки, съобщават световните издания.

Но една фотосесия особено силно впечатли феновете на балерината, въпреки че тя не е направила традиционен шпагат.

Анастасия Волочкова позира на пясъчен безлюден плаж, облечена в дълга рокля и с черна шапка в ръце. Преди това танцьорката се е потопила във водата с дрехите си, така че белият плат на тоалета прозира и не скрива нищо.Под роклята балерината е само с едната част от банските, така че голите гърди на звездата се виждат изцяло.

Някои от коментиращите в интернет изразяват своето възхищение от красотата на Волочкова: "Изглеждаш великолепно на 45 години", Много си сексапилна, Настя".Повечето от последователите на балерината обаче не са оценили положително фотографиите. Според тях на тази възраст Анастасия трябва да спре да показва откровени снимки в социалните мрежи.

"Старата госпожа иска да продължава да е популярна по познатия начин", "Не плаши хората", "Срам и позор. Що за балерина е това!", пишат в коментарите потребители на Instagram. Звездата обаче предпочита да не отговаря на тези нападки.