38-годишната Ема Федиган и нейният съпруг Робърт, 40-годишен, от Австралия, и двамата здравни работници, се запознават на 20 години. Тя казва, че от началото на връзката е била открита за своята пансексуалност, но никога не е имала възможност да осъществи желанията си, защото е била твърде заета с отглеждането на четиримата им сина.

 

Преди три години двамата решават да "разширят сексуалните си хоризонти" и срещат семейна двойка със сходни предпочитания Саймън Бари (44) и неговата половинка Кели (43).

Ема и Кели бързо се сближили, но Ема развила специална връзка и със Саймън. Накрая всички се съгласили, че са достатъчно близки и сексуално, с изключение на двамата мъже, защото нямали хомосексуални наклонности.

Представяме ти 1500 лв. онлайн казино Бонус на efbet.com
 

Но романсът им приключи, когато Ема се разделила с Кели, „защото имали лоша комуникация“, така че и Робърт автоматично прекъснал контакти с нея. Но не и Ема и Саймън. Те не искали връзката им да приключи, тъй като са станали много близки.

- Имам прекрасни отношения със Саймън, а с Робърт сме женени от 2006 г. Роб е най-добрият ми приятел и не бих могла да живея без него, но не е честно да очакваме нашите партньори да задоволят всички наши нужди - казва Ема.

– Любовта е безкрайна и не е запазена само за един човек. Нашите момчета обожават Саймън – добавя тя.

– С Ема се свързахме веднага, в самото начало, а с Роб сме приятели. Работи две седмици и е далеч от вкъщи, след това е вкъщи една седмица. Ако той е вкъщи, аз спя на дивана, но когато той не е, аз съм в леглото с Ема - продължи Саймън.

Той казва, че не е искал просто да се откаже от връзката си, когато Ема и съпругата му Кели се разделили. Признава, че понякога се появява ревността, но разбира, че всичко това е част от човешката природа, емоция, за която трябва да се говори.

Ема не планира да има дете от Саймън, но "ако забременее, няма да има нищо против", пише The Sun.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук