34-годишната Дейна Кази от американския щат Калифорния често е бъркана с гаджето на своя 17-годишен син или за негова по-малка сестра. 


Веселата двойка дори създаде видео на тази тема в социалната мрежа TikTok. В него двамата разказват за произтичащите от това проблеми. 

Ситуацията не се подобрява и от факта, че майката има със сина си прекрасни отношения, като самата Дейна е много весела и позитивна, Daily Mail.

По думите на жената, тя не се смята за твърде млада. Просто е забременяла с Джулиан, когато е била само на 16 години, и е решила да запази детето, за което въобще не съжалява.  

А след раждането и на втория ѝ син Дейна си направила операция за стягане на корема и си сложила силикон в гърдите.

Под видеата ѝ в ТикТок потребителите често пишат, че тя изглежда много млада, но майката признава, че повечето е грим и светлина, като си признава, че и тя има бръчки.  


"Леле, да не си го родила на пет години. Яко изглеждаш", пише потребител.  

"Пичага, майка ти изглежда по-млада от теб", приглася друг.  

"Изглеждаш страхотно! Обърках ви за брат и сестра... Късмет!", пише трети.   В момента Дейна работи като фотограф и активно си поддържа профилите в социалните мрежи. 

В Инстаграм тя е следвана от над 3000 души, а в ТикТок - над 96 000. 

С видеата си младата майка се опитва да докаже, че всичко е възможно, стига човек да го иска достатъчно. 

Заедно с това тя си припомня как навремето всички са ѝ казвали, че заради детето нищо няма да излезе от нея, дори няма да получи нормално образование.  

Превод и редакция: БЛИЦ