Служителят на "Магистрална полиция" в Пловдив Петър Богунски, който си отиде вчера от инфаркт, не е имал здравни проблеми или поне неговите познати не знаят за такива. Вдовецът се прибрал от работа, казал, че му е лошо и издъхнал внезапно. Драмата се е разиграла вчера, точно на рождения ден на полицая. Роднините и приятелите на мъжа са потресени от неочакваната загуба. 

Голяма трагедия! Пътен полицай внезапно издъхна на рождения си ден в Пловдив


За 9-годишната дъщеричка Дария, която вчера е чакала с нетърпение тортата за рождения ден на татко си, драмата е двойна. През 2016 г. в адска катастрофа детето загуби майка си Виолета Стоянова, която загина заедно с още двама души.

23-годишно момиче от мелето Пловдив е в хеморагичен шок, засега няма да го оперират
 

Всички те са отивали на работа. Припомняме, че кървавото меле беше предизвикано от Любомир Трайков-син на танспортния бос Младен Трайков. Тогава завинаги на 44 години остана Виолета, другата жертва-Атанас Ламджиев остави три деца сираци, загина и 23-годишна студентка Полина Стоянова. 

Пловдив: Обвиниха сина на транспортния бос Трайков в тройно убийство

Тежко ранен беше племенникът на Атанас, но момчето се оправи. Четиримата, които са били в пежо, са били ударени с висока скорост от Трайков, който управлявал ауди. Той е бил пиян. В последствие съдъ даде само 6 години на младия шофьор, които наскоро Върховния касационен съд намали на 5 години.

Запознати казаха за БЛИЦ, че сирачето на Петър Богунски има баба, дядо и чичо, които ще го отглеждат и ще се грижат за него. Как обаче детето ще прежие и тази смърт, след като едва се е съвзело от загубата на майка си, за сега остава гомял проблем за роднините и води до куп притеснения. 

Днес приятели и колеги изпращат в последния му път полицая. На погребението е и шефът на Областната дирекция на полицията старши комисар Йордан Рогачев.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ