40-годишна жена от Аризона бе арестувана, след като уби двете си деца с месомелачка. Юй Иноуе, която все още няма адвокат, говори основно японски и е имала преводач по време на всяка среща с органите на реда, пише bg-voice.com

Иноуе е отишла до полицейското управление в 7 часа сутринта на 15-ти май и е казала на служителите, че е чула гласове, които са й казали да убие децата си.

Полицията потвърди, че 7-годишно момче и 9-годишно момиче, чиито имена не се съобщават, са намерени мъртви в апартамента им.

„Двете тела са били под одеяло и кутии. Имало е и много наранявания, както и разкъсвания, и порезни рани. Има следи и от насилие“, това съобщи говорител на полицията в Темпе.

15-сантиметров инструмент за месо е намерен в чантата с кървавото облекло в автомобила на майката. „Имаше и още доказателства, които накараха разследващите да се замислят дали убийството не е направено точно с този уред“, допълни работещ по случая.

Полицията съобщи, че майката се е събудила около 4:30 часа  сутринта с кръв по ръцете, а двете деца са били окървавени и мъртви непосредствено до вратата на спалнята й.

Иноуе твърди, че не е могла да повярва, че е убила собствените си деца и споделя, че се е осъзнала за ситуацията чак, след като си е взела душ след сън.

По-рано същия ден полицията е била извикана в същия апартамент заради битов спор между майката и бащата на убитите деца. Съпругът на Иноу потвърди, че е напуснал апартамента към 12:30 часа на обяд, след като са се скарали за пари. Той допълва, че децата са заспали по време на спора и не е имал притеснения, че съпругата му може да им навреди.

Полицията потвърди, че в такъв случай не е имало очевидна причина той да се обади на органите за закрила на детето. Мъжът допълва, че е спал до сутринта в автомобила си на паркинга на банката, където работи.

Полицаите, които са ги посетили по време на спора не са същите, които са заварили труповете на децата.