Полицаите от Тексас, САЩ, трябва да се справят с много извращения, но последната ситуация обезпокои дори и най-опитните детективи. 

Вечерта в участъка дошла 30-годишната Мадисън Макдоналд, която първо обиколила залата за десет минути, а след това се обадила на спасителната служба от стационарен телефон. Тя признала на оператора, че е удушила децата си.

Изплашеното момиче от другата страна на линията незабавно уведомило полицията в участъка и те арестували нещастната майка.Мадисън се държала спокойно и по време на разпит тя признала, че искала да защити малките си деца от насилието, което може да ги заплаши в бъдеще. Затова, като истинска майка и закрилница, тя ги удушила в съня им. Когато полицията пристигнала в дома й, те открили телата на шестгодишната Арчър и едногодишната Лилиан в креватчетата им. 

Сега служителите на реда се опитват да разберат причините за случилото се, но според тях те не се интересуват твърде много от това, пише Metro."Опитваме се да разберем защо го е направила. Две деца убити. Разбира се, това е просто ужасно нещо. И в такава ситуация, честно казано, причините, подтикнали майката към това, вече не са много важни, те не могат да я оправдаят," казва Робърт Рийвс, специалист по връзки с обществеността на полицията в Тексас.

Полицията арестува Медисън без право на гаранция и разследва как се е случило, че в къщата нямало никой друг. И двете дъщери на жената били от различни мъже, които очевидно все още общували с тях. 

Превод: БЛИЦ