Директорите на марката Doritos, която произвежда популярни царевични чипсове, предлагат на своите фенове мечтана работа. Всичко, което ще е необходимо, е да опитате нови вкусове. За това компанията е готов да плати 18 000 паунда.

 

Фото: instagram.com/doritos

Задълженията на феновете на Doritos ще включват посещение на фабриката за производство на известните чипсове, изследващи тяхното развитие. Необходимо е също така да присъстват на тримесечни срещи за изследване и разработване на нови продуктови концепции, предлагащи свои собствени идеи. И, разбира се, един от първите, който опита новите вкусове, трябва да сподели своите впечатления от чипса и да го предложи на хората.

Фото: instagram.com/doritos

 

Въпреки примамливото предложение, което вече беше отразено от стотици хиляди феновете на чипсове, не всеки ще бъде подходящ за него. Кандидатът трябва да се запознае с марката в рамките на най-малко две години и да има висше образование. Също така, трябва да има силни вкусови рецептори, с които можете лесно да разбере всички добавки, добавени към чипсовете. Освен това страдащите от алергия не стават точно за тази работа, защото трябва да приемат доста остри добавки.


Също така компанията уточни, че този вид дейност няма да се отрази на основната работа на кандидатите, която не трябва да напускат. Заявлението може да бъде изпратено преди 15 април 2018 г.

Превод: БЛИЦ