Белези от игла на китката на севернокорейския лидер Ким Чен Ун предполагат, че той може да е претърпял операция на сърцето, твърдят медицински експерти, цитирани от "Дейли мейл".

Лидерът на Северна Корея се появи за пръв път на официално събитие, след като бе изчезнал от публичното пространство за 20 дни. Той откри фабрика за торове в Сънчон.


Първи версии за мистериозното изчезване на Ким Чен Ун

Медицински експерти, които са разгледали кадри от събитието посочват, че той е претърпял „сърдечно-съдова процедура“.

Ким Чен Ун беше забелязан да се усмихва и да говори с помощници по време на церемонията. В същото време автентичността на снимките не можа да бъде проверена.

Ким Чен Ун се появи жив и здрав и откри фабрика за торове

Това, за което експерите казват, че изглежда като следи от игли, можеше да се види по китките му, докато той се вози в количка за голф, която прилича много на тази, която той използва през 2014 г., когато след известно време се върна пред публиката с бастун. 

Президентът на САЩ Доналд Тръмп отказа да коментира състоянието на лидера: „Предпочитам още да не го коментирам. Ще имаме какво да кажем за това в подходящия момент. "
 


Снимка от предишната поява на Ким Чен Ун, липсват следи по китката му

Сензационни СНИМКИ на "възкръсналия" Ким Чен Ун

За последно лидерът се бе появи публично на 11 април, когато председателства среща на Политбюро на Корейската работническа партия. 

Отсъствието му от общественото пространство доведе до спекулации за смъртта му и слухове, че ще бъде наследен от сестра си Ким Йо Чен. На една от снимките тя е вляво от Ким Чен Ун.Превод и редакция: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!