Принц Хари и Меган Маркъл участваха в хуманитарно събитие в лондонския Уест Енд, където гледаха мюзикъла "Хамилтън". Двойката участва в набирането на средства за сдружение Sentebale, основано от Хари през 2006 г.Тази асоциация се грижи за благосъстоянието на децата и младите хора в Лесото и Ботсуана с ХИВ.

Мегън изненада публиката с избора на дрехи. Тя се появи в черна рокля над колене и британските медии отново написаха за това, че отново пренебрегва кода за облекло. Те посочиха, че кралица Елизабет II със сигурност няма да бъде щастлива, когато види мини роклята на херцогинята от Съсекс. Меган също бе критикувана от феновете си.

"Мислех, че кралицата предпочита поли под коленете. Странно е, че Мегън се държа и изглеждаше по-уважително, преди да се омъжи за принц Хари. Тя не принадлежи на кралското семейство, изглежда евтино ", коментираха кралските фенове. Но имаше и такива, които бяха на страната на Меган, която бе облечена в рокля от канадската модна къща "Джудит и Чарлз".

"Браво, малко пораздразни кралско семейство. Кейт Мидълтън често носеше рокля над коленете, а никой не повдигаше на въпрос," пишат те. 

Превод: БЛИЦ