Кейт Мидълтън се е скарала със сестра си Пипа, съобщават британските медии, позовавайки се на източник, близък до херцогинята на Кеймбридж. Оказало се, че херцогинята е спряла да общува с роднината си, защото прекарва изключително много време в компанията на Меган Маркъл.
По-рано медиите на Острова не спираха да пишат, че Кейт не се отнася дружелюбно с бъдещата съпруга на принц Хари. Но, съдейки по снимките, които наскоро се появиха в Инстаграм, става ясно, че тя все пак е успяла да се сприятели с американската актриса.На кадрите, направени преди коледната служба в Сандрингам, се виждат принц Уилям, бременната му съпруга, принц Хари и годеницата му, които вървят заедно и се усмихват. А в текста към поста се уточнява, че четиримата отиват заедно на църковната церемония в храма „Света Мария Магдалена”.

Позовавайки се на източник, близък до херцогинята, "Celebrity Insider" отбелязва, че Кейт и Пипа са се скарали сериозно заради Маркъл. По думите му, Мидълтън започнала да отделя много време на новата си приятелка, с която в момента живее под един покрив, и практически е престанала да общува със сестра си, с която преди се чувала по телефона всеки ден. Източникът твърди още, че Пипа постоянно провокира скандали заради ревността си.

Припомняме, че през 205 г. британските медии обявиха, че Пипа и принц Хари са имали краткотрайна връзка. Отношенията им обаче приключили след няколко срещи. Двамата бързо разбрали, че не си подхождат и прекратили отношенията си.

Превод: БЛИЦ