Ежедневно в тайните чатове в "Телеграм" мениджъри изпращат "за екскорт" различни красавици, пишат световните медии. При условията на анонимност мениджър разказа как се става т. нар. сводник и се печели от услугите на елитен ескорт в Русия.
Нека да започнем с факта, че такива агенции минават през познати. Също така те могат да работят и на свободна практика. Но и двете опции са възможни при наличието на познати в тази област. Често мениджърите стават момичета, които преди това са работили като модели.

Изключително важно за тази работа е да се събере голяма база от клиенти и модели. Сводникът също трябва да планира работата си, която обаче отнема много свободно време. В края на краищата мениджърите поддържат връзка с момичетата и клиентите си 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и същевременно постоянно отговарят на другите мениджъри, които могат да помогнат да намерят работа на това или онова момиче.

Отбелязва се, че "доставчиците на момичета" получават около 700 000 месечно. Има и такива, които печелят повече от един милион рубли на месец.

След като е се намери момиче, мениджърите се договарят за процента на осигуряването му. Стандартният процент е от 20 до 70. Той зависи от вида на момичето и изискванията на мениджъра.

В Москва има четири основни агенции за ескорт. Всички те са в центъра. Всеки от тях има база от момичета и клиенти.

"Когато някой предлага добри пари, всички модели в Instagram научават за това и се съгласяват да работят с тях", казва източникът.

Ако обаче моделите попаднат в непроверени агенции, клиентите дори могат да ги изнасилят.

Превод: БЛИЦ