Полицията в Торонто обяви, че е приключило частното разследване на мистериозната смърт на милиардерът Бари Шърман и съпругата му. Полицейското разследване остава действащо, като още не е ясно какво е причинило смъртта на двамата богаташи.

Остава в сила и обявената от семейството на Шърман награда от 10 милиона долара за този, който даде информация, която да доведе до арест и присъда.

Един от най-богатите канадци и съпругата му открити мъртви, според полицията смъртта им е "подозрителна" (ВИДЕО)

Основателят на компанията за лекарства "Апотекс" и съпругата му Хъни бяха намерени мъртви в имението им в Торонто.

Телата на двамата висели на колани от конструкцията, която заобикаля вътрешния им басейн. Телата били в полуседнало положение до басейна.

Полицията първоначално обяви, че смъртта на двамата е подозрителна и разследва евентуално убийство. В последствие полицаите казаха, че няма следи от проникване в имението и не издирват заподозрени.

Обрат в разследването на загадъчната смърт на канадския милиардер и жена му, излезе нова, кървава версия (ВИДЕО)

Медии писаха, че полицейски източници им казват, че смъртта на милиардерите вероятно е била убийство, последвано от самоубийство.

Мистерията с обесените на мъжки колани милиардери: Кои са Бари и Хъни Шърман

Тази версия не беше приета от четирите пълнолетни деца на двойката, които наеха собствен разследващ екип, за да намери причините за смъртта на родителите им.

Месец и половина по-късно полицията определи смъртта на Бари и Хъни като двойно убийство и каза, че продължава да разследва.
  Чрез своя адвокат семейството на богаташите отправи редица критики към полицията в Торонто. Беше обявена телефонна линия, на която да се подават сигнали от граждани, както и голяма награда за достоверна информация.Сега телефонната линия е закрита и полицията в Торонто каза, че ако някой иска да подаде сигнал, трябва да се обърне към тях.

От адвокатската кантора, която обслужва семейството казаха, че частните детективи не са уволнени, а са приключили разследването си.


Източник: vesti.bg