Млада учителка по физическо възпитание от частно християнско училище в Южна Каролина беше арестувана за тормоз над 17-годишен ученик, съобщава New York Post.

27-годишната Рейгън Андерсън, която е омъжена и има две деца, е задържана след жалба в полицията от администрацията на учебното заведение, в което е работила като треньор на футболния отбор. Според заповедта за арест тя е изправена пред две обвинения за изнасилване на непълнолетeн ученик.

Оказало се, че през октомври жената е правила секс с в частен дом в град Холи Хил и на паркинга на пицария Pizza Hut в град Санти. Освен това Андерсън му изпратила свои голи снимки. Слуховете за връзката между учителката и тийнейджъра плъзват в училището и на 8 ноември администрацията решава да се свърже с органите на реда.

„Треньорът, на когото имахме доверие, учителят, приятелят, злоупотреби с това доверие и наруши клетвата на учителя. Тя съсипа живота на сина ни“, каза майката на ученика по време на съдебното заседание, провело се на 16 ноември.

Тя добави, че нито един млад спортист в града няма да бъде в безопасност, „докато тази жена е свободна“.

Андерсън беше освободена под гаранция от 2500 хиляди долара, но ще трябва да носи електронна гривна до следващото заседание на съда.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук