Група телевизионери разследват изчезването на ясновидка от Колорадо, след като роднини на изчезналата жена започнали да получават мистериозни "съобщения" от нея. Роднините и приятелите на младата американка са убедени, че духът й ги посещава и иска да намерят тяло й, скрито на студено и тъмно място, далеч от човешки очи.

Журналистите останали толкова впечатлени от историята, че повярвали в нея безрезервно и се впуснали в издирването.  29-годишната Кристъл Ан Райзингер от Финикс, Аризона, изчезнала на 13 юли 2016 година веднага след пристигането си в малкото градче Крестън. Тя оставила малкото си момиченце и потънала вдън земя. Нейните близки са уверени, че Кристъл никога не би изоставила дъщеря си. 

За информация за местонахождението на младата жена се предлага парична награда в размер на 20 000 долара, но Кристъл сякаш се е изпарила от лицето на Земята. Полицията също не може да открие никаква следа.  

Служителите на реда не вярват в паранолмалното и предполагат, че Райзингер е станала жертва на отвличане и не изключват да е убита. Между другото, доказателства за тезата им не са открити. 

Близките и приятелите на Кристъл вече смятат, че ясновидката не е сред живите. Те обаче са убедени, че духът й е още тук и покойната иска тялото й да бъде открито и погребано.

Най-добрата приятелка на Райзингер - Ейми, твърди, че тялото й се намира в неработеща мина край Крестън. Това й било съобщено лично от изчезналата жена. Освен това, 5-годишната дъщеря на Кристъл Акаша не спира да разговаря с изчезналата си майка. Няколко пъти Ейми и Акаша са виждали силуета на Кристъл, който не спирал да шепти: "Под земята, в мрака...". 

Най-добрата приятелка на 29-годишната жена се обръща към телевизионния канал Fox31, чието предаване "Problem Solvers" е посветено на разплитане на различни загадки и решаване на проблеми, които са непосилни за обикновените хора. Въоръжени с техника и следови кучета, телевизионерите започват да издирват Кристъл. Те са намерили местните изоставени мини и цели 62 входа, които водят към тях. В някои от тунелите вече са проверени от хора и кучета, в други се наложило да бъде пусната дистанционно управлявана кола с камера. Въпреки че търсенето не е довело до резултати, екипът не губи надежда.Още повече, че на седмия ден от издирването се случило нещо много любопитно. Един от доброволците се качил на скала и направил снимка, на която по-късно всички видели огромна сянка, приличаща на фигура с крила и големи очи. Виждайки въпросния кадър, Ейми веднага заключила, че това е знак свише и на снимката е заснет ангел. Не е изключено близо до тази скала да е скрито тялото на нещастната Кристъл. 

Издирването продължава с пълна сила, а доброволците се надяват духът на младата жена да им помогне в търсенето. 

Превод: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!