В град Волск, Саратовска област в Русия, продължава наказателно производство срещу 23-годишен местен жител на име Сергей. Младежът бил известен със своята любвеобилност. Вярно, той я дарявал на непълнолетни момичета.

През 2019 г. Сергей се оженил за 17-годишната Валерия (името е променено). Той обаче й изневерил още по време на сватбата. Момчето избягало за няколко часа при 11-годишната си любовница, която срещнал по-рано. След инцидента младоженците все още живеели заедно известно време, но след раждането на сина им се разделили.

"Просто се уморих от лъжите на Сергей, похожденията му, въпреки че той каза, че те не общуват. Дори отиде при нея на сватбата! Аз и гостите останахме на масите, но той избяга с нея! От болницата ме доведоха с дете, а той с дядо й замина за Шихани. Не му пукаше за нас и реших да се разведа. Не ми трябва такъв съпруг и татко за детето ми, " казва Валерия.След като загубил жена си Сергей, любовта му към младата ученичка пламнала с нова сила. Сега момичето е бременно, а избраникът й е съден по част 3 на чл. 134 от Наказателния кодекс на Руската федерация (Полов акт с лице на възраст под 14 години).

Той иска да се ожени за девойката, но службата по вписванията не дава разрешение. А местните го наричат педофил. Омбудсманът за правата на детето в Саратовския регион Татяна Загородняя смята, че намерението му да узакони връзката е просто опит за избягване на отговорността.

Междувременно Сергей, който неофициално работи като куриер, се забавлява, като снима романтични видеоклипове за Тикток с непълнолетната си любовница. Ученичката дори постави фамилното му име на страницата си фейсбук. Бившата му съпруга обаче не е толкова щастлива.

Според нея той не плаща издръжка на сина си и като цяло не е много приятен човек. "Той е много лъжлив и изобретателен човек. Той се преструва, по този начин избягва отговорността", казва тя, след като научила, че на процеса Сергей се преструвал, че се чувства зле, държейки се за сърцето си.

Превод: БЛИЦ