Смята се, че в денят на сватбата е един от най-щастливите в живота, а какво пък да казваме за първата брачна нощ. Мъжът на Джоана Дуркин обаче оставил сама своята възлюблена в деня на тържеството, за да прекарва времето си с нейна 200-килограмова съперница - огромна домашна свиня.

Жителката на Англия също трябвало да се лиши от меден месец, за да може нейният 37-годишен съпруг, Лий Дъркин да остане у дома, за да гледа своя питомец с името Паснип, пише LadBible.

Виетнамската свиня дори си има свой малък ъгъл в жилището с размер 25 квадратни метра, където Лий прекарва по цели дни. При това самата Джоана е знаела на какво се съгласява - съпругът ѝ ясно ѝ заявил, че тя винаги ще е на второ място след свинята. "Тя знае, че ако някой дойде вкъщи, размахвайки нож, то първата ми работа ще е да защитя Паснип. Паснип не обича много Джоана. Ако за мен Паснип е най-милото създание в света, то останалите се страхуват от него. Той понякога е агресивен и хапе всички наред, освен мен". споделя Лий. 

Всяка вечер Паснип идва в гостната и гледа сериали заедно със своя стопанин, който го чеше с четка за зъби. 

Що се отнася до сватбата, Лий си тръгнал от нея, веднага след края на официалната част. Своята постъпка той обяснил с това, че Паснип цял ден е бил сам и му е необходимо да му се обърне внимание. Поради същата причина Джоана останала и без първа брачна нощ. Момичето се надява все пак, че един ден мъжът ѝ ще я заобича повече от свинята. "Не чувстваме, че жертваме нещо заради Паснип. Щастливи сме, ако Паснип е щастлив, обичаме нашия семеен живот", твърди Джоана.  


Превод и редакция: БЛИЦ