Това може да се определи като най-безумната сватба правена някога. Младоженец публично унижи съпругата си и остави гостите направо с пръст в устата. А накрая дори поиска анулиране на венчавката. Сватбата би трябвало да бъде един от най-красивите моменти в живота на всяка влюбена двойка. Според традицията, тогава те ще си обещаят вечна любов и вярност, и ще заплуват заедно в мирните семейни води. Но този мъж решил на сватбата да покаже цялото „мръсно бельо“ на съпругата …
И не — нямаме предвид, че е извадил на показ брачния чаршаф.

Всъщност историята си е направо скандална и като извадена от някой холивудски филм.

Оказало се, че булката е била доста палава. И в периода, докато е била сгодена с избраника си, успяла да си подслади живота порядъчно. Нещо повече, дамата преспала с цели осем момчета. Но и това не е всичко.

Дързостта й стигнала до там, че след това ги поканила на сватбата си. Така, че не може да се каже, че е била особено изненадана, когато нещата на сватбата така се объркали.

Цялата история е разказана от свидетел на сватбата, и то пред огромна аудитория — в предаването „The Graham Norton Show“, цитирани от razktiritia.com.

Най-безумната сватба се разиграла в Обединеното кралство, а мъжът на име Шон е разказал всички мръсни подробности.

„Младоженецът стана и каза на всички да станат. Гостите станаха, а той им каза да обърнат своите чинии. „Ако върху чинията имате червена точка, моля останете прави“, каза той. След като обърнаха чиниите, осем момчета продължиха да стоят“, разказал Шон в шоуто. Всички мислели, че става дума за някаква игра. Но младоженецът им дал друго обяснение.

„Дами и господа, това са мъжете, които спяха с жена ми, докато бяхме сгодени. В този момент аз искам анулиране на брака“, казал младоженеца и си тръгнал.