Потребителка на видеоплатформата TikTok с ник @Live_Ex_Dream сподели какви плашещи предмети е намерила в тайник под кухненската си печка. Клипчето с разказа й за кратко успя да събере стотици гледания в социалната мрежа.

Всичко започнало, когато един ден момичето забелязало, че дървеният панел под печката е паднал. Под него имало малко пространство, в което лежал мръсен сребрист куфар с инструменти. Вътре бил скрит розов метален цилиндър, наподобяващ тръба.
И няколко ножа.  

„Сега ще търся в интернет неразкрити престъпления в моя район”, шегува се мрачно тя в клипчето.

 
@live_ex_dream

i’ll just be googling unsolved murders in my local area now #ohno #creepy #tiktoktraditions #fyp #help #unsolvedmysteries

♬ Oh No - Kreepa

В следващото си видео @Live_Ex_Dream вече е с ръкавици и е успяла да извади всички предмети под печката. Тя добавя, че нещата, които е открила, приличат на набор за барбекю. Това обаче не обяснявало факта защо са скрити под кухненския удар и защо в кутията има и тръба.

Тя добавя, че е съобщила в полицията за странните си находки, но униформените не са проявили интерес към тях.

Зад мивката пък блогърката е открила няколко счупени секс играчки, а зад тоалетната - купчина смачкана хартия с много никнеймове.  

Коментаторите в мрежата побързаха да се пошегуват с @Live_Ex_Dream, че предишните собственици специално са обмисляли какви странни и плашещи неща да оставят. И иронично я съветват да се разтърси за скрити камери.