36-годишната Литъл Беър Шварц от Сиатъл, Вашингтон, изглежда необичайно, но това не означава, че момичето е недостойно за любов и семейно щастие.
Литъл Беър се срещнала със съпруга си, 45-годишния Тобиас Бредик,, благодарение на Фейсбук. Дълго време била сама и се страхувала, че никой няма да иска да има връзка с нея. Малцина от нейните бивши били готови да бъдат с нея на публично място. Но всичко се променило, когато решила да напише в интернет, че търси мъж, и Тобиас отговорил на нейния пост, съобщава Daily Mail.От 14-годишна възраст момичето страдало от синдром на поликистозните яйчници, който причинява хормонални нарушения в тялото, включително растежа на космите на лицето. До 31-годишна възраст, Литъл Беър била ужасно срамежлива за това и всеки ден, заключвайки се от близки в банята, тя обръсвала брадата си. Но през годините тя успяла да приеме и заобича всичките си черти. Оставало да се намери човек, за когото видът й не се превърне в проблем.Този човек се оказал Тобиас. Дълго време те били приятели във Фейсбук и мъжът се страхувал, че ще остане в приятелската зона, и Литъл Беър нямало да се отнесе сериозно към ухажването му. Но страховете се оказали неоснователни и през февруари 2019 г. те се оженили. Заради тяхната любов, нито брадата на Малката мечка, нито факта, че тя изповядва християнството, а Тобиас е  сатанист, се превърнали в пречка.

Сега симптомите на болестта дори носят пари от Литъл Беър . Докато участва в състезания за най-добра фалшива брада сред жените (момичето погрешно интерпретира условията и смята, че другите участници също ще имат истински бради), тя се среща с циркова трупа. Циркаджиите я поканили в трупата, сега Литъл Беър участва с музикални номера, а брадата й придава особен акцент на яркия й образ.

Превод: БЛИЦ