След като Наталия Чуприна, участничка в нашумялата гола фотосесия в Дубай, се завърна в Днепър, Украйна,  разкри в интервю какво й се случи. 

Непознат мъж я поканил да се разходят. В един момент разговорът им засегнал скандалната фотосесия и реакцията на спътника на момичето се оказала неадекватна.Наталия разказа по телевизионния канал Днепър какъв ужас е трябвало да преживее, когато се завърнала в родината си. Човекът, който я извикал на срещата, започнал да се държи грубо и не искал да я пусне от частната къща, където били. И когато момичето започнало да се възмущава, той я пребил, взел й телефона и след това я изнасилил. 

"Разговорът не тръгна в много добра посока, започна да се възмущава, че постъпвам погрешно, че е неправилно. Реших, че трябва да се прибера вкъщи, тъй като не исках да водя груб разговор. Но тогава бях набита и изнасилена," казва Наталия Чуприна.Общо момичето прекарало около четири часа в плен и успяло да излезе чак през нощта. Наталия изтичала на улицата и започнала да крещи, надявайки се на помощ. Тогава мъжът отново я пребил. В отговор аз също се опитах да го надвия. Но мъжът бе много по-силен и по-голям от мен. Но когато разбра, че крещя силно, той реши да ме пусне", сподели ужасните подробности моделката. След като жертвата успяла да избяга, тя срещнала човек, който й помогнал.
 

"Беше страшно. Не разбрах защо се случва това, защо прави всичко това. Той се държеше така, сякаш му носи някакво удоволствие, като истински маниак. Той ме бие, опитва се да докаже къде греша, а след това ме вдигна и се опита да танцува с мен," продължава Наталия Чуприна.
 


Моделката отбелязва, че познава този мъж: оказал се „познат на нейни познати“, който отдавна се интересувал от историята на снимките в Дубай. По време на срещата той излъгал момичето за работата и семейното си положение - имал жена и деца.

"Той се държеше с мен, сякаш бях безполезна, че можеш да се държиш така с мен след всичко това." Наталия  е подала декларация в полицията, след като е отишла в Киев за преглед.

Наталия също отбеляза, че не знаела защо отива в Дубай. Едва след като моделката разбрала, че тези, които ги канят, ще уредят фотосесия за израелско списание. По време на почивката на момичетата било предложено да се качат на балкона и да се съблекат заради красива гола снимка при залез слънце.

Според Наталия тя никога не е взела пари от снимките, но след това е получила предложение чрез приятели, така че се е съгласила на пътуването. След инцидента украинката искала само да се върне у дома, но се страхувала, че майка й ще и се скара. 

Превод: БЛИЦ