34-годишната Яня Милутинович от Ню Йорк е фитнес треньор, майка, съпруга и блогър. Повече от 300 хиляди души са се абонирали за профила на момичето в Instagram. 

В рамките на няколко месеца тя ражда за втори път и през цялата си бременност американката не спира пътуванията си до симулатора. Странна гледка - рядко се прави мъртва тяга от 140 кг с корем, който почти се опира в щангата.


Кадрите от тренировката изглеждат доста опасни. Така че през последните шест месеца коментарите под публикациите на Яня бяха разделени на две групи. Някои се възхищават на упоритостта на момичето, а други бият тревога, защото със спортуването си тя „наранява“ нероденото дете. 

Според блогърката най-малко дузина хейтъри я нападат всеки ден. Но Милутинович знае какво да им отговори, не напразно американката работи като треньор.

"Как мога да позволя на шума от чуждото мнение да заглуши собствения ми глас? Да се ​​откажа и да не следвам сърцето, интуицията и знанията си? Само си представете какво би било, ако оставя коментарите да ми повлияят. Ако се ръководех от тях по въпросите на здравето ми и моето неродено дете," казва Яня Милутинович.

"Стотици подобни коментари. Ежедневно, седмично, годишно. И така вече седем години и това е втората ми бременност," добавя тя.

Яня признава, че не се занимава с хейтъри и веднага ги блокира. Вярно е, че сред тях има много упорити екземпляри. Например, един непознат създал повече от 30 фалшификати, за да продължи да пише неприятни неща под снимката на блогърката. Между другото, Яня продължава да спортува по време на бременността си по причина: експертите казват, че вдигането на тежести е безопасно за плода. Особено ако физическата активност не е нова за майката, пише Daily Mail.

Превод: БЛИЦ