Мъж, който споделил легло с три жени след сватба, сексуално нападнал едната от тях, докато съпругата му лежала до него.

32-годишният консултант по набиране на персонал Джо Холтъм отседнал в хотел „Хънтърс Хол“ близо до Тетбъри, Англия, заедно със съпругата си Сара, докато друга двойка, не могла да си отключи и да влезе в стаята си.

Те се присъединили към семейство Холтъм заедно с трета жена, която също не можела да влезе в стаята си. И в крайна сметка Джо Холтъм си легнал с жена си отдясно, друга жена отляво и трета жена от отсрещната страна. Другият мъж спял на пода.

Прокурорът Майкъл Хол е разказал пред съда на Глостър Краун, че жената се е събудила и е разбрала, че има сексуално посегателство спрямо нея. Тя е уточнила, че се е чувствала замръзнала и че всички присъстващи в стаята били употребили алкохол преди това.

Жертвата на сексуалната атака лежала, като се преструвала, че спи, с надеждата действията на мъжа да спрат. Но малко след това усетила, че роклята й е разкопчана.

Впоследствие е разбрала, че съпругата на подсъдимия се е събудила и между тях е имало някакъв разговор в приглушени тонове.“


Джо Холтъм със съпругата си Сара

Пострадалата отишла до банята, след което легнала на пода. В един момент Холтъм й предложил мястото си в леглото, казвайки, че ще спи на пода, но тя отказала.

Жената напуснала хотела и по-късно съобщила за инцидента в полицейско управление в Лондон.

По време на полицейския разпит Холтъм казал, че може по невнимание да е пипал задника на дамата в тъмното, мислейки, че е на жена му.Джо Холтъм е заявил: "Не знам колко време съм го правил, но всъщност се спрях, когато разбрах кой всъщност е това. Мислех, че това е Сара. Сутринта казах на жена си за случилото се и изпратих на жената съобщение с извинение."

Той е изпратил още две съобщения, а също така се е опитал да й се обади веднъж. Тя не отговорила на нито едно от съобщенията му.

Решението на съда по случая ще стане ясно на 15 юни.

Превод и редакция: БЛИЦ