Потребителят zef2def от Лийдс, Англия, е публикувал в Туитър смущаваща бележка, която е получил от своите съседи.

Мъжът и приятелката му са се отдавали на удоволствия твърде шумно, като това е подразнило и дошло до гуша на останалите наематели, които оставили бележка с молба до влюбената двойка.

"Уважаеми, бихте ли могли да ремонтирате леглото си? Стените в тази сграда са много тънки и не бихме искали да знаем кога правите секс. Този проблем засяга няколко апартамента. Благодаря ви предварително! Вашите съседи", пишело в бележката Потребителят е признал, че съобщението го е накарало да изпита страшен срам. Публикацията бързо станала вирусна, набирайки над 25 хиляди харесвания, като потребителите са отбелязали, че бележката е написана много учтиво, което вероятно ги кара да се чувстват още по-виновни.

Въпреки това в коментарите е избухнал спор. Някои са настоявали, че целият дом просто завижда на страстната връзка на двойката, която би трябвало да вдига още по-голям шум заради досадните съседи.

Другите коментиращи, обаче, са посочили, че на малко хора би им харесало да се събуждат през нощта от стенания и други подобни звуци. Но мнозина пък са съгласни, че тази ситуация е чудесна причина за шеги.

"За съжаление този шум се разпространява на няколко етажа. От друга страна, не мисля, че има нещо по-неловко, което бихте могли да направите", пише fior_dhaoine72

„Този ​​проблем засяга няколко апартамента. Боже мой, наистина ли всички те са говорели помежду си за това ?!", коментира darkestflameboy

Превод и редакция: БЛИЦ