Девойка от английския град Престън случайно узнала, че приятелят й е предлагал на непознати в мрежата да я изнасилят. Приятелка на момичето разказа за това в Twitter като "Дейли Мейл" публикува и извадки от постовете.
Според думите на автора на публикациите в социалната мрежа, нейната двадесетгодишна приятелка, която е била заедно с любимия си от четири години, заподозряла, че той ще й направи предложение за брак. За да потвърди предположенията си, тя решила да прегледа съобщенията в пощата на телефона на приятеля си. Момичето очаквала да намери писмо, потвърждаващо поръчката на сватбения пръстен.

Вместо да докаже предположението си, британката открила съобщение в пощата, датирано от пролетта на 2018 година, което я поразило неприятно. В него той отговарял на обява на сайта Craigslist, автор на която бил мъж, който търсел жена, която да „изпълни фантазията му за насилие“. Приятелят на девойката написал на подалия обявата, че може да изнасили приятелката му.Когато британката разбрала за постъпката на приятеля си, тя поискала обяснение. "Изглежда сякаш не съм бил аз.. Не знам как се е случило. Сгреших. Мразя себе си за това. Срамувам се. Не искам вече да съм на този свят. Разстроих те, а всъщност исках само да те направя щастлив", опитвал се мъжът да се оправдае.Момичето в коментарите към публикациите на приятелката си в Twitter потвърждава автентичността на историята и пише, че не разбира как може да се вижда няколко години с човек, който, както се оказва, въобще не познава.Тя установила, че приятелят и също така е заснемал как правят секс и след това е изпращал видеоклиповете на непознати. Британката се е обърнала към полицията, която сега, според нейните думи, разследва случая.

Превод и редакция: БЛИЦ