Повечето хора са наясно с факта, че кучето е най-добрия приятел на човека, но истории като тази го доказват напълно! Малкото момиченце, на което се е случило това, вече го знае от първо лице. Тя е разхождала домашния си любимец, когато се случило немислимото. Мъж я е дебнел през цялото време и се готвел да я отвлече, пише goodfullness.com.

Това, която тя не е знаела, е че любимото й кученце й пазело гърба през цялото време. Непознат мъж с доста лоши намерения се приближил до нея и когато посегнал да хване момичето за ръка и да я отведе, не осъзнавал какво ще му се случи. Кучето през цялото време наблюдавало недоволно случващото се и когато похитителят посегнал към стопанката му, то моментално забило зъби в ръката му. Истории като тази ни карат да настръхнем, но за огромна радост, момиченцето си е имало пазител. 

Името й не се споменава, заради възрастта й. Не се изненадващо, че кучето е реагирало по такъв начин. Тези същества никога не биха се замислили да защитят хората, които обичат. А когато малко дете е сред тях, по-добре се оглеждайте. Те биха атакували веднага щом усетят заплаха. 

Родителите на детето са повече от благодарни за това, което се е случило. Никой родител не би искал да изпита болката от това да загуби детето си. Можете ли да повярвате, че този похитител е продължил да преследва момиченцето дори след като е бил ухапан? Последвало същото. Похитителят все още е на свобода и местното полицейско управление прави всичко по силите си, за да вкара мъжът зад решетките.